Back

ⓘ Migjeni, arkitekt i nëndheshëm i qiellit. Migjeni, arkitekt i nendheshem i qiellit liber me Autor Moikom Zeqo. Shtepia Botuese Erik, Tirane 2011. Faqet e librit ..
                                     

ⓘ Migjeni, arkitekt i nëndheshëm i qiellit

Migjeni, arkitekt i nendheshem i qiellit liber me Autor Moikom Zeqo. Shtepia Botuese "Erik", Tirane 2011. Faqet e librit 206.

Libri i Moikom Zeqos eshte nje forme re e studimit, e konceptimit dhe e vleresimit sipas nje optike cilesore dhe universale e vepres migjeniane. Ky eshte libri ku konceptualiteti krijues i Migjenit skalitet per te bere te mundur nje komunikim shpirteror, gati pertej kohes dhe hapesires, per te gjithe lexuesit pa perjashtim.

                                     
  • Refuzimi i shkrimit: proza nga kaosi, 2011 Migjeni arkitekt i nëndheshëm i qiellit 2011 Papagajtë e Nembrotit: tregime nga ex - Cyberia, 2012 Libri i sinopseve