Back

ⓘ Wikipedia:Faqja kryesoreHyrje në Wikipedia. Deshironi te merrni pjese? Lexoni rregullat baze dhe udhezimet e tjera, respektoni rregullat e miresjelljes ; regjis ..
                                     

ⓘ Wikipedia:Faqja kryesore/Hyrje në Wikipedia

Deshironi te merrni pjese? Lexoni rregullat baze dhe udhezimet e tjera, respektoni rregullat e miresjelljes ; regjistrimi eshte i keshillueshem por jo i detyrueshem.

Keni nevoje per ndihme? Perpiquni te shfletoni faqet e ndihmes ose beni pyetjen tuaj ne Kuvendin e Wikipedias. Shume shpejt nje perdorues aktiv do tiu ndihmoje.

Deshironi te provoni? Beni prova tek livadhi ose lexoni se si redaktohet nje faqe.

Deshironi te beni nje donacion? Wikipedia eshte plotesisht e lire, pa reklama, fale donacioneve te perdoruesve. Ndihmoni qe Wikipedia te mbetet e lire, beni nje donacion.

                                     
  • dhe do të hapet faqja nga ku merret burimi të cilin ju mund ta redaktoni. Kush merret me përditësimin e faqes kryesore Në Wikipedia ekziston një grup
  • Stampa: Hapat e parë Në çdo faqe që keni hapur, nëse akoma nuk keni hyrë, mund ta bëni këtë gjë nëpërmjet nyjes për hyrje që gjendet në këndin e djathtë
  • Wikipedia bazohet në programinWikiWiki, gjë që lejon çdokënd të redaktojë një faqe këtu dhe t i shohë ndryshimet menjëherë. Kjo faqe është shembull për
  • multimedial në Wikimedia Wikidata Hyrje në Wikidata Editimi i parë në Wikidata Plotësimi i një artikulli në Wikidata Krijimi i ne artikulli të ri në Wikidata
  • qe keni lexuar hyrjen e ketyre artikujve qe per momentin ka mbete vetem hyrje dhe pa material konkret po ta kishit lexuar do te kishit pare se keto