Back

ⓘ 7x7 eshte tv-emision javore i prodhura dhe transmetuar ne RTSH. Emisioni eshte nje forme te veqant, i shtjellimit te ngjarjeve te veçuara te javes. Ne emision z ..
7x7
                                     

ⓘ 7x7

7x7 eshte tv-emision javore i prodhura dhe transmetuar ne RTSH.

Emisioni eshte nje forme te veqant, i shtjellimit te ngjarjeve te veçuara te javes. Ne emision zakonisht per 7 ngjarjet e perzgjedhura ftohen persona pergjegjes apo njohes te ngjarjes se perzgjedhur. Perzgjedhja e ngjarjeve vije kryesisht nga sfera e politikes, ekonomise, artit dhe kultures.

Ideja e nje emisioni te formes se till vije nga vete drejtuesi i tanishem i saj, Agron Bala. Emitimi i tij eshte i rregullt, te heneve ne ora 20 e 50min.