Back

ⓘ Kupa Mbarëkombëtare Futsal. Kupa Mbarekombetare Futsal eshte nje ndeshje e vetme finale midis kampioneve te ligave te Shqiperise dhe Kosoves. U themelua ne viti ..
                                     

ⓘ Kupa Mbarëkombëtare Futsal

Kupa Mbarekombetare Futsal eshte nje ndeshje e vetme finale midis kampioneve te ligave te Shqiperise dhe Kosoves. U themelua ne vitin 2010 me ndeshjen e luajtur ne Prishtine ndermjet FK Tirana te Tiranes dhe FC Bamboo te Prishtines.

Pasi koha e rregullt perfundoi ne barazim 5-5, u deshen gjuajtjet e penalltive, aty ku kampionet nga Shqiperia ishin me te sakte, duke ngritur keshtu dhe trofeun.

Nje tjeter finale u luajt ne Kumanove midis KS Ali Demi dhe FK Presheva. Ali Demi fitoi 7-3 dhe mori kupen.

                                     
  • e Futsal - 8 2003 - 04, 2005 - 06, 2007 - 08, 2008 - 09, 2009 - 10, 2015 - 16, 2017 - 18, 2018 - 19 Kupa Shqiptare e Futsal - 1 2012 Kupa Mbarëkombëtare Futsal