Back

ⓘ Mădăras, Bihor. Mădăras eshte nje komune ne qarkun Bihor ne Rumani. Ka nje popullsi prej 2829 banoresh dhe siperfaqe 94.32 km². Komuna eshte formuar nga bashkim ..
Mădăras (Bihor)
                                     

ⓘ Mădăras (Bihor)

Mădăras eshte nje komune ne qarkun Bihor ne Rumani. Ka nje popullsi prej 2829 banoresh dhe siperfaqe 94.32 km². Komuna eshte formuar nga bashkimi i 4 fshatrave: Homorog, Ianosda, Mădăras, Martihaz.

                                     
  • Bihor Rumanisht: Judetul Bihor është një nga 41 qarqet e Rumanisë. Historikisht qarku ka qenë i shtrirë në rajonin Krishana ndërsa sot gjendet në rajonin