Back

ⓘ Vultureni, Bacău. Vultureni eshte nje komune ne qarkun Bacău ne Rumani. Ka nje popullsi prej 2093 banoresh dhe siperfaqe 72.81 km². Komuna eshte formuar nga bas ..
Vultureni (Bacău)
                                     

ⓘ Vultureni (Bacău)

Vultureni eshte nje komune ne qarkun Bacău ne Rumani. Ka nje popullsi prej 2093 banoresh dhe siperfaqe 72.81 km². Komuna eshte formuar nga bashkimi i 17 fshatrave: Bosia, Dădesti, Dorneni, Ghilăvesti, Godinestii de Jos, Godinestii de Sus, Lichitiseni, Medeleni, Nazărioaia, Reprivăt, Tomozia, Tigănesti, Valea Lupului, Valea Merilor, Valea Salciei dhe Vultureni.

                                     
  • Bacău Rumanisht: Judetul Bacău është një nga 41 qarqet e Rumanisë. Historikisht qarku ka qenë i shtrirë në rajonin e Mioldavisë ndërsa sot gjendet në