Back

ⓘ Partia e Unitetit Kombëtar. Partia e Unitetit Kombetar e Shqiperise lider i saj eshte Idajet Beqiri. Ky artikull ne lidhje me Politika eshte i cunguar. Mund te ..
                                     

ⓘ Partia e Unitetit Kombëtar

Partia e Unitetit Kombetar e Shqiperise lider i saj eshte Idajet Beqiri. Ky artikull ne lidhje me Politika eshte i cunguar. Mund te ndihmoni Wikipedine duke e permiresuar.

                                     
 • shqiptare dhe shtetësia e Kosovës si realitet historik dhe politik. Libër me autorë kolektivë nga Partia e Unitetit Kombëtar Shqiptar. Botuar në Prisjtinë
 • Maqedoninë e Veriut. Në zgjedhjet e para parlamentare në vitin 1990, partia e përfundoi e dyta pas VMRO - DPMNE dhe ishte pjesë e qeverisë së unitetit kombëtar nga
 • përfundimin e Luftës së Dytë Botërore u saktësua Pavarësimi i Indisë. Por, Partia e Kongresit refuzoi njohjen e Unitetit Islamik në Indi, dhe nuk e pranoi
 • vëllazërisë dhe unitetit të popullit shqiptar dhe serb dhe simbol i luftës antifashiste në Kosovë. Shumë rrugë dhe shkolla mbanin emrat e tyre, duke përfshirë
 • politikë neutraliteti, ai kryesoi një qeveri të unitetit kombëtar që përfshinte të gjitha partitë e mëdha në Riksdag, me përjashtim të Partisë Komuniste
 • asnjë kohë ndarje është tashmë plotësisht i konsoliduar në bazë të unitetit kombëtar i cili çoi në një ndarje thellim midis hinduve dhe myslimanëve, Xhinah
 • fillimisht. Falë sistemit të ri zgjedhor, Partia Republikane e Shqipërisë fitoi 11 vende, duke u bërë partia e tretë shqiptare. PR nuk zgjodhi asnjë deputet
 • segmentet e saj. Më vonë u formuan edhe parti të tjera Partia Parlamentare, Partia Republikane Shqiptare, Partia e Unitetit Kombëtar Partia Demokristiane
 • marrjen nën kontroll të administratës dhe ekonomisë shtetërore nga partia e unitetit FLN. Viti 1988 për Algjerin ishte një vit në të cilin pakënaqësia
 • simbol i fuqishëm i unitetit kombëtar dhe identitetit, e cila shpreh frymën e Katalonjase. Edhe nën sundimin tiranik, natyra e vërtetë e katalanasve mbeti
 • Liebknecht më 1918, dhe Partia Punëtore Gjermane, më vonë e njohur si Partia Nacional Socialiste Punëtore Gjermane ose Partia Naziste, u themelua në janar
 • Kondovë, Tetova 1 e 2 me qellim te zhvillimit te idesë për bashkimit kombëtar Gjatë burgimit të tij, partia Unikomb lufton për lirimin e tij, duke u