Back

ⓘ Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare. Partia Levizja Punetore Shqiptare lider i saj eshte Shefqet Musaraj. Ky artikull ne lidhje me Politika eshte i cunguar. Mund ..
                                     

ⓘ Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare

Partia Levizja Punetore Shqiptare lider i saj eshte Shefqet Musaraj. Ky artikull ne lidhje me Politika eshte i cunguar. Mund te ndihmoni Wikipedine duke e permiresuar.

                                     
  • rriti numrin e rekrutëve të rinj. Në shtator 1942, Partia organizoi një organizatë fronti popullor, Lëvizja Nacional - Çlirimtare, prej një numri grupesh rezistence
  • 2014 me këtë rezultat: Partia Demokratike e Kosovës PDK me aleatë fitoi 37 ulëse, Lidhja Demokratike e Kosovës LDK 30, Lëvizja Vetëvendosje LVV 16
  • Partia komuniste e Gjermanisë u themelua nga Rosa Luxemburg dhe Karl Liebknecht më 1918, dhe Partia Punëtore Gjermane, më vonë e njohur si Partia Nacional
  • krerët e shteteve. Skeda: Konferenca e Moskës e 81 partive komuniste e punëtore nëntor 1960.jpg Pas fjalimit të Enver Hoxhës në Mbledhjen e Moskës, Hrushovi
  • ana e popullatës shqiptare në krye me UÇK - së, ushtria, policia dhe paramilitarët serbe bënin gjenocid mbi popullatën shqiptare partia politike serbe në