Back

ⓘ Liga Shqiptare e Futsal eshte liga kryesore e Mini-futbollit ne Shqiperi. Ekipi me i suksesshem jane FK Tirana, ekip qe e kane fituar titullin kampion 8 here. ..
                                     

ⓘ Liga Shqiptare e Futsal

Liga Shqiptare e Futsal eshte liga kryesore e Mini-futbollit ne Shqiperi. Ekipi me i suksesshem jane FK Tirana, ekip qe e kane fituar titullin kampion 8 here.

                                     

1. Kampionet

Kampionet

  • KS Dinamo: 1 here
  • FK Tirana: 8 here
  • KS Ali Demi: 2 here
  • KS Edro Vlora: 1 here
  • KS Flamurtari: 4 here

Rresht

  • 2 Here ː KS Flamurtari 1, FK Tirana 1
  • 3 Here ː FK Tirana 1
                                     
  • rëndësishme dhe vetëm një humbje e vetme ka penguar kualifikimin e Tiranës në Turin Kryesor të Kupës. Liga Shqiptare e Futsal - 8 2003 - 04, 2005 - 06, 2007 - 08
  • shtëpi i luan në Pallatin e Sportit Asllan Rusi kapaciteti 3.000 ulur ose Pallatin e Sportit Fahrie Hoti Liga e Basketbollit e Shqipërisë femra - 41
  • origjinali më 17 shkurt 2018. Marrë më 16 shkurt 2018. KF Tirana në Futboll Futsal Klub Tirana në Minifutboll Meshkuj PBC Tirana në Basketboll Meshkuj PBC