Back

ⓘ Plus Communication SH.A, eshte e para dhe e vetmja kompani 100% shqiptare e telekomunikacionit ne vend.Plus Communication u themelua ne qershor te vitit 2009, p ..
Plus Communication
                                     

ⓘ Plus Communication

Plus Communication SH.A, eshte e para dhe e vetmja kompani 100% shqiptare e telekomunikacionit ne vend.Plus Communication u themelua ne qershor te vitit 2009, pas marrjes se Autorizimit Individual nga AKEP per te ofruar sherbime te telefonise se levizshme, si ofertuesi me vleren me te larte.

Sherbimet e para kompania i hodhi ne treg ne 6 dhjetor 2010 dhe brenda nje kohe shume te shkurter arriti te mbuloje me sinjal cilesor deri ne 99 % te territorit shqiptar.Pajtimtaret e PLUS shfrytezojne rrjetin, produktet dhe sherbimet cilesore te shumellojshme, duke plotesuar çdo nevoje te tyre per komunikim te plote dhe ekonomik.

Plus Communication zgjeron vazhdimisht rrjetin e saj te shperndarjes ne te gjithe vendin, duke qene sa me prane kerkesave te pajtimtareve, me qellim permbushjen me se miri te tyre. Permbushja e nevojave te konsumatoreve mbetet ne fokus te kompanise, duke u ofruar jo vetem produkte dhe sherbime cilesore, por edhe transparence te drejten e zgjedhjes.

PLUS, si kompania me re ne tregun e telekomunikacionit, shfrytezoi avantazhin e perdorimit te teknologjise me te avancuar, si dhe nje rrjet te konsoliduar per te perballuar çdo sfide teknologjike te se ardhmes, duke bashkepunuar me shume kompani prestigjoze nderkombetare, si:

 • Nokia Siemens, si furnitori i rrjetit te mbulimit me sinjal Radio Access Network dhe pajisjeve te Core Network centralit qendror.
 • Comverse, i perzgjedhur per te ofruar pajisjet BSS / VAS.
 • NEC, i perzgjedhur si furnitori i rrjetit backbone rrjeti baze i mbulimit.
 • SAP, i perzgjedhur per sistemin financiar

PLUS eshte unik, duke qene i vetmi biznes shqiptar ne tregun e telekomunikacionit. Ky eshte nje privilegj per PLUS, qe ne ndryshim nga operatoret e tjere te tregut me kapital te huaj, do te ri-investoje fitimet e tij ne Shqiperi, duke nxitur ne kete menyre shperndarjen e perfitimeve per te gjithe dhe zhvillimin ekonomik te vendit.

                                     

1. Aksioneret e PLUS

Plus Communication eshte nje kompani e zoteruar 100% nga aksionere shqiptare:

 • EURO-ALBA-EA
 • Edevaldo Haxhiu
 • Bukurosh Stafa
 • JON INVESTMENT
 • Post Telekomunikacioni i Kosoves
 • Genc Turku
 • Albanian Distribution & Development
 • Lutfi Nuriu
 • UNION GRUP SH.P.K
 • Punonjes te PLUS
 • Aci Mobile
 • Vjollca Hoxha
 • ENERGYSOLUTION
 • Moni Buchnik
 • ALBA-TRADE Handles
 • Ahmet Muçaj
 • Geront Çela
 • Armand Duka
 • Matilda Shehu
                                     
 • zyrtar i prodhimit të fanellave Legea Red Bull Albania Birra Korça Plus Communication Qëndra Tregtare Univers Ama Coffee Tropikal Resort Durrës Birra Moretti
 • origjinali më 30 prill 2019. Marrë më 23 prill 2019. The science of communication studied through the interpretation of signs and symbols as they operate
 • Punjab Today Punjjabi TV R Plus Rainbow Raj Raj Musix Raj Musix Kanada Raj News 24x7 Rajya Sabha TV Remote Sensing and Communication Centre Gujarat RTV S1
 • përdorimin e radio si dhe fibrat optikë dhe elektronika e tyre e lidhjes, plus përdorimin e satelitëve dhe Interneti. Kuptimet e hershme të komunikimit
 • reformues Wende në Gjermanië Lindore, që në fund konkludoi me Traktatin Dy plus Katër një vit më vonë më 12 shtator, 1990 dhe ribashkimi Gjerman më 3 tetor