Back

ⓘ Inxhinieria e Financave. Inxhinieria finaciare eshte nje lemi multidisiplinare ne lidhje me krijimin e Instrumenteve te reja financiare dhe strategjive financia ..
                                     

ⓘ Inxhinieria e Financave

Inxhinieria finaciare eshte nje lemi multidisiplinare ne lidhje me krijimin e Instrumenteve te reja financiare dhe strategjive financiare e specializuar ne shkallen e interesit te derivateve. Ajo i aplikon keto metoda duke vene ne zbatim teorite finaciare dhe matematiken e aplikueshme.

                                     
  • dhe Shkencat Politike Biznesi dhe Ekonomia Drejtimi Ekonomik Drejtimi Financave Marketingu dhe Menaxhmenti Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore Drejtimi
  • vlefshmërinë e saj respekton një strukturë arsyetuese logjike - deduktive. Matematika eshte nje mjet esencial ne shume fusha si shkencat natyrore, inxhinieria mjekesia
  • Tiranës inxhinieria ndërtimi 2010 Zotëron gjuhën ruse dhe angleze. Profili i përgjithshëm profesional Profili profesional dhe karriera e tij shënojnë