Back

ⓘ Banka Ekonomike eshte njera nder bankat e para te licencuara pas konfliktit ne Kosove. Qysh nga 28 maj 2001, Banka Ekonomike i hapi dyert per klientet e saj dhe ..
Banka Ekonomike
                                     

ⓘ Banka Ekonomike

Banka Ekonomike eshte njera nder bankat e para te licencuara pas konfliktit ne Kosove. Qysh nga 28 maj 2001, Banka Ekonomike i hapi dyert per klientet e saj dhe nga ajo kohe banka ka operuar me sukses. Sot, Banka Ekonomike ka nje rrjet prej 49 zyrave bankare, qe do te thote se mbulon gjithe territorin e Kosoves.

Banka Ekonomike eshte banke me kapital vendor, aksionare te kesaj banke jane kompani te suksesshme vendore, me eksperience nderkombetare dhe vendore.

Banka Ekonomike eshte banke e cila ofron nje game te gjere te produkteve dhe sherbimeve me qellim te plotesimit te nevojave te klienteve te saj. Rrjeti prej 35 ATM-ve ju mundeson klienteve qasje 24 ore ne dite.

Me 31 korrik 2011 asetet e Bankes Ekonomike kapin shumen prej 143.954.653.97 EURO, depozitat e klienteve jane 128.603.303.42 EURO, ndersa portofoli i kredise ka arritur ne 99.018.348.18 EURO. Numri i klienteve te bankes eshte mbi 84.500

                                     
 • e Bankës së Anglië, ose Banka e Anglisë është një institucion shtetëror dhe banka qendrore e Britanisë së Madhe. Shumë banka qendrore të mëdha në botë
 • botës që aktualisht ndjekin politika ekonomike të tipit Keynesian. Pjesa më e madhe e vendeve të botës kanë banka qendrore, në një mënyrë ose në një tjetër
 • arritjen e këtyre dy qëllimeve, Banka Qendrore do të mbështesë politikat e përgjithshme ekonomike të qeverisë. Banka Qendrore do të veprojë në përputhje
 • Veneto Banka është themeluar në vitin 2005 mbas blerjes së 100  të aksioneve të ish - Bankës Dardania nga ana e Familjes Mariano, duke u bërë kështu e
 • Gjendeni te artikulli Shkenca ekonomike Për shprehjet e ngjashme në shkrim, kuptim apo tingëllim, shikoni këtu. Ekonomiksi është shkencë shoqërore që
 • Mënyra se si çdo individ jeton në një shoqëri dhe vendimet e tij ekonomike varen, ndër të tjera, nga sistemi ekonomik i shoqërisë. Sistemi ekonomik është
 • e Kambizmit 1990 - 1991 Banka e Shtetit Shqiptar, zv.drejtor i Drejtorisë së Jashtme. 1984 - 1991 Instituti i Studimeve Ekonomike Sektori i Studimit të
 • metropolet më të pasura të Evropës dhe një metropol bankar.Frankfurti ështe banka qendrore e Evropes. Gjithashtu Franfurti është dhe një qendër e rëndësishme
 • shëndetësor dhe arsimimin. Varfëria relative përkufizohet si pabarazi ekonomike në vende apo në shoqëri në të cilën jetojnë njerëzit. Në pjesën më të
 • Farudin Leskaj ka lindur në 3 korrik 1966, në Vlorë. Doktor i Shkencave ekonomike Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit. Skeda: Bujar Leskaj.jpg UT
 • përgjithshme ekonomike Prandaj, themi se Kroacia është shtet industialo - agrar. Burimi: Banka popullore e Kroacisë Enti Shtetrorë i Statistikës Oda ekonomike Kroacia