Back

ⓘ Om ose Omkar-i ओंकार, sipas filozofise indiane, eshte materia qe eshte krijuar nga tingulli, dhe OM-i eshte tingulli me i shenjte, rrokja qe i parapriu universi ..
Om
                                     

ⓘ Om

Om ose Omkar-i ओंकार), sipas filozofise indiane, eshte materia qe eshte krijuar nga tingulli, dhe OM-i eshte tingulli me i shenjte, rrokja qe i parapriu universit dhe lindi perendite. Piktograma perfaqeson trinitetin hindu, e shkuara, e tashmja dhe e ardhmja.

                                     
  • . om është prapashtesa e faqeve të Internetit dhe përfaqëson domenin zyrtar të Omanit.
  • Om Prakash Om Puri Om Shivpuri Oduvil Unnikrishnan
  • sipas shteteve dhe territoreve Pandemia e COVID - 19 në Evropë Veckorapport om covid - 19, vecka 18 PDF Public Health Agency of Sweden në suedisht 8
  • Jeet Jeetendra Jeeva Jennifer Kendal Jiah Khan Johnny Lever Joy Mukherjee J. Om Prakash Jyothika Saravanan Jimmy Shergill Jackie Shroff Johnny Walker
  • në anglisht 6 mars 2021. Marrë më 6 mars 2021. Populær skuespiller om sit overraskende radio - hit: Nej, det er ikke en joke dr.dk në danisht
  • lite roligt 1994 roman. Dessa dagliga dagar 1996 Romanerna om Ulla 1997 Romanerna om Astrid 1997 Livet skriver kapitel 2001 roman Ungjävlar 2005
  • Paradigma e proteut Gjenerali i ushtrisë së vdekur monografi. Prishtinë: OM ISBN 9789951632041. Jose Carlos Rodrigo Breto 2018 Ismail Kadare: La grand
  • Folkets Park, en 100 - årig historia ese 1973 Dribblern - En teaterfantasi om Nacka Skoglund 1994 Fasta Situationer 1996 Torrsimmaren novelë 1998 Dubbel - 8
  • små sändebuden, 1987 Skjuta i höjden, 1988 Sällskapsdjuret, 1989 Slutet om dödens höghet och låghet, 1990 Livtag, 1991 Kurage 1993 Resandets ensak
  • Filmfare Best Actress Award U Me Aur Hum Rab Ne Bana Di Jodi Cameo Om Shanti Om Cameo 2006 - Fanaa... Kal Ho Naa Ho 2003 .. Cameo Kënga Maahi Ve