Back

ⓘ Por si Banania. Nje vajze te bukur njoha E brishte e pafaj Tek po blinte nje banane Ne banane ngjyre e flokve te saj Kam kohe se kam takuar çdo çast e enderroj ..
                                     

ⓘ Por si Banania

Nje vajze te bukur njoha E brishte e pafaj Tek po blinte nje banane Ne banane ngjyre e flokve te saj

Kam kohe se kam takuar çdo çast e enderroj Por jo shpresa nuk eshte shuar Se nje dite un prap do ta takoj

Vall eshte e dashuruar Un fola pak ndaj si ta di Nese eshte e vetmuar Nga nje dua ate ta bej une dy

Vall eshte e dashuruar Un fola pak ndaj si ta di Nese eshte e vetmuar Ndoshta e bej dy

Po me duket vajza Por si banania Por si banania

Po me duket vajza Por si banania Por si banania

Po me duket vajza Por si banania Por si banania

Po me duket vajza Por si banania Por si banania

Po me duket vajza Por si banania Por si banania

                                     
  • Ai ka kënduar disa këngë të njohura si Weekend Telefoni Anonim apo më e njohura Por si Banania Por si Banania Weekend Këngë Zana Kenge Binjaket
  • Banania është një fryt me tul të butë dhe të ëmbël, e paketuar në lëkurën e saj të verdhë, banania është një frut i mrekullueshëm që mund të haset gjatë
  • kujtohen, më në fund, e të mos e marrin rrugën drejt bananes rozë, por të shkojnë tek banania blu dhe anasjelltaz. Dikush në këtë pikë do të më thotë: zotëri