Back

ⓘ Băbana eshte nje komune ne qarkun Arges ne Rumani. Ka nje popullsi prej 2.928 banoresh dhe siperfaqe 39.00 km². Komuna eshte formuar nga bashkimi i 7 fshatrave: ..
Băbana
                                     

ⓘ Băbana

Băbana eshte nje komune ne qarkun Arges ne Rumani. Ka nje popullsi prej 2.928 banoresh dhe siperfaqe 39.00 km². Komuna eshte formuar nga bashkimi i 7 fshatrave: Băbana, Băjănești, Ciobănești, Cotmenița, Groși, Lupueni e Slătioarele.

                                     
  • Albestii de Arges Albestii de Muscel Albota Aninoasa Arefu Băbana Băiculesti Bălilesti Bârla Bascov Beleti - Negresti Berevoesti Bogati Boteni Botesti Bradu
  • Albestii de Arges  Albestii de Muscel  Albota  Aninoasa  Arefu  Bascov  Băbana Băiculesti  Bălilesti  Bârla  Beleti - Negresti  Berevoesti  Bogati 
  • Albestii de Arges  Albestii de Muscel  Albota  Aninoasa  Arefu  Bascov  Băbana Băiculesti  Bălilesti  Bârla  Beleti - Negresti  Berevoesti  Bogati 
  • Albestii de Arges  Albestii de Muscel  Albota  Aninoasa  Arefu  Bascov  Băbana Băiculesti  Bălilesti  Bârla  Beleti - Negresti  Berevoesti  Bogati 
  • Albestii de Arges  Albestii de Muscel  Albota  Aninoasa  Arefu  Bascov  Băbana Băiculesti  Bălilesti  Bârla  Beleti - Negresti  Berevoesti  Bogati 
  • Albestii de Arges  Albestii de Muscel  Albota  Aninoasa  Arefu  Bascov  Băbana Băiculesti  Bălilesti  Bârla  Beleti - Negresti  Berevoesti  Bogati 
  • Albestii de Arges  Albestii de Muscel  Albota  Aninoasa  Arefu  Bascov  Băbana Băiculesti  Bălilesti  Bârla  Beleti - Negresti  Berevoesti  Bogati 
  • Albestii de Arges  Albestii de Muscel  Albota  Aninoasa  Arefu  Bascov  Băbana Băiculesti  Bălilesti  Bârla  Beleti - Negresti  Berevoesti  Bogati 
  • Albestii de Arges  Albestii de Muscel  Albota  Aninoasa  Arefu  Bascov  Băbana Băiculesti  Bălilesti  Bârla  Beleti - Negresti  Berevoesti  Bogati