Back

ⓘ Paul Gray. Paul Dedrick Gray, gjithashtu i njohur si The Pig ose nga numri i tij #2, ishte nje muzikant Amerikan, me i njohur si Basist, kompozitori kryesor, dh ..
Paul Gray
                                     

ⓘ Paul Gray

Paul Dedrick Gray, gjithashtu i njohur si The Pig ose nga numri i tij #2, ishte nje muzikant Amerikan, me i njohur si Basist, kompozitori kryesor, dhe njeri nga themeluesit e grupit Heavy Metal Slipknot.

                                     
  • Crahan dhe bassisti Paul Gray Pas disa ndryshimeve në ditët e tyre në fillim, grupi u formua me nëntë anëtarë: Sid Wilson Paul Gray Joey Jordison, Chris
  • Ward - bas kitarë 1978 - 1980, 1989 Paul Gray - bas kitarë 1980 - 1983 Bryn Merrick - bas kitarë 1983 - 1989 Paul Shepley - tastierë 1985 - 1989 Jason
  • anëtari më i vjetër i grupit Slipknot. Si rezultat i vdekjes së basistit Paul Gray ai dhe Joey Jordison janë të vetmit anëtarë të grupit Slipknot që nga
  • Hoeneß 42. Klaus Wunder Trajner: Dettmar Cramer Leeds United: Paul Reaney, Frank Gray Paul Madeley, Norman Hunter Billy Bremner kapiten Johnny Giles
  • Barry . Lou Jacobs Cliff Curtis . Smiley Dr. Dre . Paul Snoop Dogg . Blue Macy Gray . Sandman s Wife Charlotte Ayanna . Lisa Eva Mendes
  • Ekrem Kryeziu Erson Zymberi Esat Musliu Elmaze Nura Florent Mehmeti F. Gary Gray Fernando Meirelles Francis Ford Coppola Fahri Hysaj Frank Darabont Fritz
  • Ian Glover Rodney Goggins Brady Gollan Martin Gould David Grace David Gray Mark Gray David Greaves Gerard Greene Terry Griffiths Adrian Gunnell Guo Hua David
  • Grant Paul Grant Travis Grant Don Grate Walter Grauman Butch Graves Cortez Gray Devin Gray Ed Gray Evric Gray Gary Gray Leonard Gray Stuart Gray Sylvester
  • John Stuart Mill, Utilitarianism in On Liberty and Other Essays ed. John Gray Oxford: Oxford University Press, 1991 Robert Nozick, Anarchy, State, and