Back

ⓘ Joey Jordison eshte nje muzikant Amerikan, kompozitor. U rrit ne Waukee, Iowa me prinderit dhe dy motrat, dhe ne moshen 8 vjeçare morri baterit e tij te para. A ..
Joey Jordison
                                     

ⓘ Joey Jordison

Joey Jordison eshte nje muzikant Amerikan, kompozitor. U rrit ne Waukee, Iowa me prinderit dhe dy motrat, dhe ne moshen 8 vjeçare morri baterit e tij te para. Ai performoi ne shume grupe deri sa u bashkua me The Pale Ones ne vere 1995, grupi i cili do ta ndrronte emrin ne Slipknot.

                                     
  • në fillim, grupi u formua me nëntë anëtarë: Sid Wilson Paul Gray, Joey Jordison Chris Fehn, Jim Root, Craig Jones, Shawn Crahan, Mick Thomson, and
  • vjetër i grupit Slipknot. Si rezultat i vdekjes së basistit Paul Gray, ai dhe Joey Jordison janë të vetmit anëtarë të grupit Slipknot që nga fillimi.
  • albumin e tij të parë elektronik. Influencat e tij janë Tim Alexander, Joey Jordison Kevin Talley, John Longstreth, Terry Bozzio, Skrillex, Noisia, dhe