Back

ⓘ Frumuseni. Frumusheni eshte nje komune ne qarkun Arad ne Rumani. Ka nje popullsi prej 2.693 banoresh dhe siperfaqe 43.15 km 2. Komuna eshte formuar nga bashkimi ..
Frumuseni
                                     

ⓘ Frumuseni

Frumusheni eshte nje komune ne qarkun Arad ne Rumani. Ka nje popullsi prej 2.693 banoresh dhe siperfaqe 43.15 km 2. Komuna eshte formuar nga bashkimi i 2 fshatrave: Alunis dhe Frumuseni.

                                     

1. Popullsia

Sipas regjistrimit te fundit, popullata e komunes numeron 2690 banore, nga te cilet 98.5% jane rumune, 0.6% hungareze, gjermane 0.8% dhe 0.1% jane te kombesive te tjera apo te padeklaruar.