Back

ⓘ Dhurata Haveri Eshte diplomuar si juriste ne fakultetin e Drejtesise, Universiteti i Tiranes ne 1992. Fill pas mbarimit te studimeve, emerohet gjyqtare ne Gjyka ..
                                     

ⓘ Dhurata Haveri

Dhurata Haveri Eshte diplomuar si juriste ne fakultetin e Drejtesise, Universiteti i Tiranes ne 1992. Fill pas mbarimit te studimeve, emerohet gjyqtare ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesor Shkoder. Nderkaq, pergjate viteve 1992-1996 dhe 2000-2001 ka qene pedagoge e jashtme prane universitetit "Luigj Gurakuqi" ne Shkoder. Per kater vite ka ushtruar detyren e gjyqtares ne gjykaten e Apelit ne Shkoder. Prej vitit 2004 ushtron detyren e gjyqtares se Apelit per Krime te Renda. Ne dhjetor 2007 u emerua anetare e Keshillit te Larte te Drejtesise.