Back

ⓘ Komuna Dajç eshte nje komune qe ekziston dy here ne Shqiperi: Komuna Dajç, Lezha Komuna Dajç, Shkodra Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Komuna ..
                                     

ⓘ Komuna Dajç

Komuna Dajç eshte nje komune qe ekziston dy here ne Shqiperi:

 • Komuna Dajç, Lezha
 • Komuna Dajç, Shkodra

Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Komuna Dajç. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te ridrejtoje direkt te faqja e duhur.

                                     
 • Komuna Dajç është një komunë në Rrethin e Lezhës në Shqipëri. Shoqata e Komunave Arkivuar nga origjinali origjinali më 23 mars 2012. Marrë më 8 nëntor
 • Koordinatat: 42 00 V 19 15 L 42.0 V 19.25 L 42.0 19.25 Komuna Dajç është një komunë në rrethin e Shkodrës në Shqipëri. Shoqata e komunave
 • Sukë - Dajçi është një fshat në komunën Dajç në rrethin e Shkodrës të Shqipërisë.
 • Dajçi është një fshat në komunën Dajç në rrethin e Lezhës të Shqipërisë.
 • Dajçi ose Dajçi i bregut të Bunës, është një fshat në komunën Dajç në rrethin e Shkodrës të Shqipërisë. Gjendet përgjatë bregut të majtë të Bunës, në mes
 • 15 komuna që janë: Bashkia Shkodër Bashkia Vau Dejës Komuna Ana - Malit Komuna Bërdicë Komuna Bushat Komuna Dajç Komuna Guri i Zi Komuna Hajmel Komuna Shalë
 • dhe 9 komuna Bashkia Lezhë me 24994 banorë Komuna Balldren i Ri me 9872 banorë Komuna Blinisht me 5177 banorë Komuna Dajç me 7053 banorë Komuna Kallmet
 • Rrushkulli është një fshat në komunën Dajç në rrethin e Shkodrës të Shqipërisë.
 • Mujaj - Dajç është një fshat në komunën Krumë në rrethin e Hasit të Shqipërisë. FLETORJA ZYRTARE E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË PDF www.qbz.gov.al. 1
 • Shirqi është një fshat në komunën Dajç në rrethin e Shkodrës të Shqipërisë. Kisha e Shirgjit Lazër Filipi