Back

ⓘ Komuna Shushicë. Jane dy komuna me emrin Shushice ne Shqiperi: Komuna Shushice Elbasan Komuna Shushice Vlore Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze ..
                                     

ⓘ Komuna Shushicë

Jane dy komuna me emrin Shushice ne Shqiperi:

 • Komuna Shushice Elbasan
 • Komuna Shushice Vlore

Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Komuna Shushice. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te ridrejtoje direkt te faqja e duhur.

                                     
 • Komuna Shushicë është një komunë në Shqipëri. Shoqata e komunave Arkivuar nga origjinali origjinali më 13 mars 2012. Marrë më 8 nëntor 2011. Mungon
 • Koordinatat: 40 19 V 19 19 L 40.32 V 19.32 L 40.32 19.32 Komuna Shushicë është një komunë në Shqipëri. Shoqata e komunave Arkivuar nga origjinali
 • Shushica është një fshat në komunën Shushicë në rrethin e Vlorës të Shqipërisë.
 • Komuna Labinot - Fushë Komuna Labinot - Mal Komuna Mollas Komuna Papër Komuna Rrasë Komuna Shalës Komuna Shirgjan Komuna Shushicë Komuna Tregan Komuna Zavalinë
 • Komuna Horë - Vranisht Komuna Kotë Komuna Novoselë Komuna Qendër Vlorë Komuna Sevaster Komuna Shushicë Komuna Vllahinë Vendbanime tjera të njohura në këtë
 • Bunavia është një fshat në komunën Shushicë në rrethin e Vlorës të Shqipërisë.
 • Beshishti është një fshat në komunën Shushicë në rrethin e Vlorës të Shqipërisë.
 • Shushicë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gash dhe Gashaj. Lista e ardhacakëve - Burim
 • Shushicë është një vendbanim në komunën e Graçanicës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Guranë. Shushica është e vendosur në 715m
 • Llakatundi është një fshat në komunën Shushicë në rrethin e Vlorës të Shqipërisë.